MyDefrag

MyDefrag

Безплатно
MyDefrag е програма за техническо обслужване, за да направите вашия твърд диск по-бързо
Оценка
4.4  (36 гласа)
Вашият глас
Резултат
2.9
Последна версия:
4.3.1 (За да гледате всички на)
Тази програма има 10 награди
MyDefrag е за дефрагментиране на диск и оптимизатор (рум програма, за да направите вашия твърд диск за по-бързо) за Windows 2000, 2003, XP, Vista, 2008, Win7, и за X64. Той е безплатен, без ограничения във времето и напълно функционална, без реклама. Пълен набор от лесни за използване скриптове за крайните потребители, скрипт двигател за взискателните потребители, скрийнсейвъри и комбинирана Windows плюс конзолната версия, която може да бъде планирана в Windows планировчика на задачите или за използване на скриптове администратор.
Бързо, ниски режийни разходи, при това много стратегии за оптимизация може да се справи с дискета, USB дискове, карти с памет, и всичко останало, което изглежда като диск с Windows. Most defragmenters са базирани на този API, включително и безплатна програма за дефрагментиране, който идва с Windows и много търговски defragmenters.
В основата на всички MyDefrag да не изпраща "преместване на този файл е, че се открива местонахождението на" API. В API е част от операционната система и могат спокойно да се движите почти всеки файл на диска, без риск и при този компютър се използва в неговата цялост.
MyDefrag изключително здрав, защото тя се основава на стандартна дефрагментиране на API по Microsoft, библиотека, система, която е включена в Windows 2000, 2003, XP, Vista 2008, и Win7.
Информацията е актуализирана на:

SI Коментари

Благодарим ви за оценката на програмата!
Моля, добавете коментар, обясняващ мотивите за гласа ви.
0 коментари
Вашият глас:

Facebook Коментари

Изтегляне за Mac