MyDefrag

MyDefrag

Gratuit
MyDefrag este un utilitar de întreținere pentru a face hard disk mai rapid
Evaluare utilizator
4.4  (36 voturi)
Votul dvs.
Scor
2.9
Ultima versiune:
4.3.1 (Vezi toate)
Acest program a primit 10 premii
MyDefrag este un program de defragmentare disc și de optimizare (un utilitar de întreținere pentru a face hard disc mai rapid) pentru Windows 2000, 2003, XP, Vista, 2008, Win7, și pentru X64. Este gratuit, fără limită de timp, pe deplin funcțional, fără reclame. Sunt incluse un set de ușor de utilizat script-uri pentru utilizatorii finali, un motor de scriptare pentru pretentiosi utilizatori, un screensaver, și un combinat Windows plus commandline versiune care pot fi programate de către Windows task scheduler sau pentru utilizarea de administrator script-uri.
Rapid, cheltuielile sunt mai mici, cu mai multe strategii de optimizare, se pot ocupa de dischete, USB discuri, stick-uri de memorie, și orice altceva care arată ca un disc de Windows. Most defragmenters se bazează pe acest API, inclusiv programul de defragmentare gratuit care vine cu Windows și multe defragmenters comerciale.
Practic toate MyDefrag nu este de a trimite "muta fișierul în locația respectivă" comenzi la API. La API este parte a sistemului de operare și se poate deplasa în siguranță aproape orice fișier de pe disc, fără risc și în timp ce computerul este în uz.
MyDefrag este extrem de solid, deoarece este bazat pe standardul de defragmentare API de Microsoft, un sistem de bibliotecă, care este inclus în Windows 2000, 2003, XP, Vista, 2008, si Win7.
Informații actualizate în data de:

SI comentarii

Îți mulțumim pentru evaluarea programului!
Te rugăm să adaugi un comentariu care explică motivul votului tău.
0 comentarii
Votul dvs.:

Facebook comentarii

Descărcă pentru Mac