MyDefrag

MyDefrag

Gratis
MyDefrag är ett underhåll verktyg för att göra din hårddisk snabbare
Användarbetyg
4.4  (36 röster)
Ditt betyg
Betyg
2.9
Senaste versionen:
4.3.1 (Se alla)
Detta program har fått 10 utmärkelser
MyDefrag är en diskdefragmenteraren och optimizer (underhåll verktyg för att göra din hårddisk snabbare) för Windows 2000, 2003, XP, Vista, 2008, Win7, och för X64. Det är freeware, ingen tidsbegränsning, fullt fungerande, inga annonser. Ingår en uppsättning lätt att använda skript för slutanvändare, en skriptmotor för krävande användare, en skärmsläckare och ett kombinerat Windows plus kommandoraden version som kan planeras av Windows schemaläggaren eller för användning från administratör skript.
Snabb, låg overhead, med många optimization strategier, kan hantera disketter, USB diskar, usb-minnen, och allt annat som ser ut som en disk till kursen Windows. Most defragmenters är baserade på denna API, inklusive gratis defragmenter som kommer med Windows och många kommersiella defragmenters.
I princip alla MyDefrag gör är att skicka "flytta filen till den plats" - kommandon till API. Den API är en del av operativsystemet och kan säkert flytta nästan alla filer på disken, utan risk och medan datorn är i full användning.
MyDefrag är extremt stabil, eftersom det är baserat på standarden defragmentering API av Microsoft, ett system bibliotek som ingår i Windows 2000, 2003, XP, Vista, 2008, och Win7.
Info uppdaterad:

SI Kommentarer

Tack för att du betygsatt programmet!
Vänligen lägg till en kommentar som förklarar resonemanget bakom din röst.
0 kommentarer
Ditt betyg:

Facebook Kommentarer

Ladda ned för Mac