MyDefrag

MyDefrag

Gratis
MyDefrag er et vedlikehold verktøyet til å lage din harddisk raskere
Brukervurdering
4.4  (36 stemmer)
Din stemme
Score
2.9
Siste versjon:
4.3.1 (Se alle)
Dette programmet har mottatt 10 utmerkelser
MyDefrag er en diskdefragmentering og optimalisering (vedlikehold verktøyet til å lage din harddisk raskere) for Windows 2000, 2003, XP, Vista, 2008, Win7, og for X64. Det er gratis, ingen tidsbegrensning, fullt funksjonell, ingen reklame. Inkludert er et sett av enkle å bruke skript for endusers, en skriptmotoren for krevende brukere, en skjermsparer og en kombinert Windows pluss commandline versjonen som kan være planlagt av Windows oppgaveplanlegging eller for bruk fra administrator-skript.
Rask, lav overhead, med mange optimalisering strategier, kan håndtere disketter, USB-disker, minnepinner, og annet som ser ut som en disk for å Windows. Most-defragmenters er basert på denne API, inkludert gratis defragmenter som kommer med Windows og mange kommersielle defragmenters.
I utgangspunktet er alle MyDefrag gjør, er å sende "flytter denne filen til at beliggenhet" kommandoer til API. Den API er en del av operativsystemet, og kan trygt bevege seg nesten hvilken som helst fil på disken, uten risiko, og maskinen mens den er i full bruk.
MyDefrag er ekstremt solid, fordi det er basert på standard defragmentering API av Microsoft, et system bibliotek som er inkludert i Windows 2000, 2003, XP, Vista, 2008, og Win7.
Info oppdatert den:

SI Kommentarer

Takk for at du vurderte programmet!
Vennligst legg igjen en kommentar for å forklare begrunnelsen bak din stemme.
0 Kommentarer
Din stemme:

Facebook Kommentarer

Last ned for Mac