MyDefrag

MyDefrag

Ilmainen
MyDefrag on huolto-apuohjelma tehdä kiintolevylle nopeammin
Käyttäjän arviointi
4.4  (36 ääntä)
Sinun äänesi
Pisteet
2.9
Uusin versio:
4.3.1 (Katso kaikki)
Tämä ohjelma sai 10 palkintoa
MyDefrag on levyn eheytys ja optimizer (maintenance utility tee-kiintolevy nopeammin) Windows 2000, 2003, XP, Vista, 2008, Win7, ja X64. Se on vapaa, ole aikarajaa, täysin toimiva, ei mainoksia. Mukana ovat joukko helppo käyttää skriptejä loppukäyttäjien, scripting moottori vaativille käyttäjille, näytönsäästäjä, ja yhdistetty Windows plus commandline versio, joka voi olla aikataulun mukaan Windows task scheduler tai käyttää järjestelmänvalvojan skriptejä.
Nopea, matala yläpuolella, ja monet optimointi strategioita, pystyy käsittelemään levykkeet, USB levyt, muistitikut, ja muuta, että näyttää levyn Windows. Most defragmenters perustuvat tämän API, mukaan lukien ilmainen eheytys, joka tulee Windows ja monet kaupallinen defragmenters.
Periaatteessa kaikki MyDefrag tekee on lähetä "siirrä tämä tiedosto sijaintiin" komentoja API. Se API on osa käyttöjärjestelmää ja voi turvallisesti siirtää lähes minkä tahansa tiedoston levylle, ilman riskiä ja kun tietokone on täydessä käytössä.
MyDefrag on erittäin vakaa, koska se perustuu standardin eheytys API, jonka Microsoft, järjestelmän kirjasto, joka sisältyy Windows 2000, 2003, XP, Vista, 2008, ja Win7.
Tiedot päivitetty:

SI Kommentit

Kiitos arvostelustasi!
Voit lisätä kommentin, ja selittää perustelut äänellesi.
0 kommentit
Sinun äänesi:

Facebook Kommentit

Lataa Macille