MyDefrag

MyDefrag

Ingyenes
MyDefrag a fenntartó segédprogram, hogy a merevlemez gyorsabb
Értékelés
4.4  (36 szavazat)
Az Ön szavazata
Pontszám
2.9
Legfrissebb verzió:
4.3.1 (Összes)
A program 10 díjat kapott
MyDefrag a lemeztöredezettség-mentesítő, optimizer (fenntartó segédprogram, hogy a merevlemez gyorsabb) Windows 2000, 2003, XP, Vista, 2008, Win7, X64. Ez ingyenes, nincs időkorlát, teljesen működőképes, nem reklámok. Ide tartoznak a készlet könnyen használható szkriptek végfelhasználók, egy parancsfájl motor az igényes felhasználók számára, egy képernyővédő, kombinált Windows plusz programok változatot lehet tervek szerint a Windows feladatütemező vagy használja a rendszergazda szkripteket.
Gyors, alacsony rezsi, a sok optimalizációs stratégiák, tudja kezelni a lemezeket, USB lemezek, pendrive-okat, vagy bármi más, ami úgy néz ki, mint egy lemezt Windows. Most defragmenters alapján ezen API, beleértve az ingyenes töredezettség-mentesítő, hogy jön Windows számos kereskedelmi defragmenters.
Alapvetően minden MyDefrag tesz küldés "mozgatni ezt a fájlt, hogy ez a hely a" parancsokat a API. A API része az operációs rendszernek, így biztonságosan mozgatni szinte minden fájl a lemezen, kockázat nélkül, illetve amíg a számítógép teljes körű alkalmazása.
MyDefrag rendkívül szilárd, mert ez alapján a standard töredezettségmentesítés API által Microsoft, egy rendszer, könyvtár, amely tartalmazza Windows 2000, 2003, XP, Vista, 2008, Win7.
Információ frissítve:

SI Hozzászólások

Köszönjük, hogy értékelte a programot!
Kérjük adja meg az értékelését meghatározó tényezőket.
0 hozzászólások
Az Ön szavazata:

Facebook Hozzászólások

Letöltés Mac-re