MyDefrag

MyDefrag

Gratis
MyDefrag er en vedligeholdelse værktøj til at gøre din harddisk hurtigere
Brugerscore
4.4  (36 stemmer)
Din stemme
Score
2.9
Seneste version:
4.3.1 (Se alle)
Dette program modtog 10 præmier
MyDefrag er en disk defragmenter og optimizer (en vedligeholdelse værktøj til at gøre din harddisk, hurtigere) for Windows 2000, 2003, XP, Vista, 2008, Win7, og for X64. Det er freeware, ingen tidsbegrænsning, fuldt funktionel, ikke reklamer. I prisen er for et sæt let at bruge scripts til slutbrugere, en script-motor til krævende brugere, en screensaver, og en kombineret Windows plus " version, der kan planlægges af Windows opgavestyring eller til brug fra administrator scripts.
Hurtig, lavt overhead, med mange optimering strategier, der kan håndtere disketter, USB disketter, memory sticks, og noget andet, der ligner en disk til Windows. Most defragmenters er baseret på denne API, herunder gratis defragmenter, der kommer med Windows og mange kommercielle defragmenters.
Stort set alle MyDefrag gør, er at sende "flytter denne fil til denne placering" kommandoer til API. Den API er en del af operativsystemet og sikkert kan bevæge sig næsten enhver fil på disken, uden risiko, og mens computeren er i fuld brug.
MyDefrag er yderst solidt, fordi det er baseret på standard defragmentering API af Microsoft, et system, bibliotek, der er inkluderet i Windows 2000, 2003, XP, Vista, 2008, og Win7.
Information opdateret:

SI kommentarer

Tak for din bedømmelse af programmet!
Tilføj venligst en kommentar der forklarer baggrunden for din stemme.
0 kommentarer
Din stemme:

Facebook kommentarer

Download til Mac