MyDefrag

MyDefrag

Gratis
MyDefrag is een een onderhoud hulpprogramma op uw harde schijf sneller
Gebruikerswaardering
4.4  (36 stemmen)
Jouw stem
Score
2.9
Nieuwste versie:
4.3.1 (Zie alle)
Dit programma ontving 10 onderscheidingen
MyDefrag is een disk defragmenter en optimizer (een onderhoud hulpprogramma op uw harde schijf sneller) voor Windows 2000, 2003, XP, Vista, 2008, Win7, en voor X64. Het is freeware, geen tijdslimiet, volledig functioneel, geen advertenties. Inbegrepen zijn een set van eenvoudig te gebruiken scripts voor eindgebruikers, een script-engine voor veeleisende gebruikers, een screensaver en een gecombineerde Windows plus commandline versie die kunnen worden gepland door de Windows taakplanner of voor het gebruik van de beheerder van scripts.
Snel, lage overhead, met veel optimalisatie strategieën, kan omgaan met diskettes, USB schijven, memory sticks, en iets anders dat lijkt op een schijf te Windows. Most defragmenteerprogramma zijn gebaseerd op deze API, met inbegrip van het gratis defragmentatieprogramma dat komt met Windows en veel commerciële defragmenteerprogramma.
In principe worden alle MyDefrag doet is verzenden "verplaats dit bestand naar die locatie" commando ' s om de API. De API is een onderdeel van het besturingssysteem en veilig kunnen bewegen bijna elk bestand op de schijf, zonder risico en terwijl de computer is volledig in gebruik.
MyDefrag is zeer stevig, omdat het is gebaseerd op de standaard defragmentatie API door Microsoft, een systeem bibliotheek die is opgenomen in Windows 2000, 2003, XP, Vista, 2008, en Win7.
Info vernieuwd op:

SI reacties

Bedankt voor het beoordelen van het programma!
Voeg een verklarende reactie toe aan je stem.
0 reacties
Jouw stem:

Facebook reacties

Downloaden voor Mac